Παιδότοπος Αθήνα

Discoteque

Στο 2 όροφο υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος DISCO οπού φιλοξενεί ιδιωτικά παιδικά πάρτι, βαφτίσεις, ονομαστικές γιορτές και ειδικές παιδικές σχολικές εκδηλώσεις.

Τα πάρτι  πλαισιώνονται από D.J. που επιλέγει την ανάλογη μουσική σύμφωνα με την ηλικία των παιδιών και πραγματοποιούνται μουσικά παιχνίδια κατάλληλα για μικρές και μεγάλες ηλικίες (μέχρι 15 ετών).

NEW!!!!

ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ DISCO ΘΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ PARTY ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ( πάρτι γενεθλίων ,γιορτές, βάπτιση, επέτειο, Χριστουγεννιάτικα και αποκριάτικα events )
Στην disco σε έναν υπέροχο μοντέρνο χώρο για όλες τις ηλικίες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ για τους μικρούς μας φίλους με εφέ φωτισμού και ηχητική κάλυψη η κάθε εκδήλωση σας θα μένει αξέχαστη.

disco gia paidia
paidikes dimiourgies

Παιδικές Δημιουργίες

  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Μουσικοκινητική σύστημα Carl Orff
  • Εικαστικά και κατασκευές.

Θεατρικές Παραστάσεις

Ο χώρος φιλοξενεί διάφορες θεατρικές παραστάσεις που απευθύνονται σε παιδιά καθώς και παραστάσεις Καραγκιόζη. Τις παραστάσεις αυτές θα μπορούν να παρακολουθούν και σχολεία κατόπιν συνεννόησης τις πρωινές ώρες.

θεατρικες παραστασεις για παιδια
preschool

Fundom Στο Νηπιαγωγείο

2,5 - 4 ετών

Μέσα από το παιχνίδι προετοιμάζονται σταδιακά για την εισαγωγή τους στο σχολείο και με παιγνιώδη τρόπο θα κοινωνικοποιούνται και θα αναπτύσσονται γνωστικά και ψυχοκινητικά πάντα από παιδαγωγούς .

Απογευματινή Δημιουργική Απασχόληση

Το απόγευμα λειτουργούν τμήματα για δημιουργική απασχόληση παιδιών από παιδαγωγούς.

fulaksi paidiwn

Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα

Ελάτε στο χώρο μας να διασκεδάσουμε
to top button