Παιδικές Δημιουργίες

Θεατρικό Παιχνίδι
Μουσικοκινητική
Τέχνη του Λόγου
Ρομποτική
Μικροί Επιστήμονες
Εικαστικά
παιδοτοπος

Παιδικές Δημιουργίες

Στο πολυχώρο Fundom, φροντίζουμε τα παιδιά να παίρνουν τις καλύτερες βάσεις, αναλαμβάνοντας να πραγματοποιήσουν ποικίλες παιδικές δημιουργίες & δραστηριότητες κρατώντας τους έντονο το ενδιαφέρον

separator

Θεατρικό Παιχνίδι

Το παιδί μέσα από τη δραστηριότητα αυτή θα απελευθερώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα . φυσικά θα εξοικειωθεί με την τέχνη του θεάτρου και της έκφρασης .

Μουσικοκινητική

Το σύστημα μουσικοκινητικής αγωγής του Carl Orff, ευρέως γνωστό ως σύστημα Orff, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μουσικοπαιδαγωγική μέθοδο, η οποία ως κύρια μέσα της χρησιμοποιεί μουσικές και κινητικές ομαδικές ασκήσεις.

Τέχνη του Λόγου

Κάνουμε δημιουργικά βήματα στην αφήγηση και τη γραφή παίζοντας με τις λέξεις! Το παιδί εξοικειώνεται με το βιβλίο και την κριτική σκέψη.

Ρομποτική

Τα παιδιά κατασκευάζουν και προγραμματίζουν τα δικά τους ρομπότ, βάση του πρότυπου S.T.E.M κι έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε πανελλήνιους διαγωνισμούς

Μικροί Επιστήμονες

Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από συναρπαστικά παιχνίδια και πειράματα.

Εικαστικά

Τα παιδιά δημιουργούν όμορφες και ξεχωριστές κατασκευές χρησιμοποιώντας μια ποικιλία υλικών και ανακαλύπτοντας τη δεξιοτεχνία τους και τη δημιουργικότητα τους .

Κόστος : 25 € μηνιαίως ( μία ώρα την εβδομάδα).

Κόστος :8€/για μεμονωμένη παρακολούθηση των δημιουργικών δράσεων.

Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα

Ελάτε στο χώρο μας να διασκεδάσουμε
to top button