Γιατί FUNDOM;

Εθν.Μακαρίου 2 & Λ.Κηφισού Περιστέρι
210 5717058
info@fundom.gr

Διοργανώστε το Πάρτυ του παιδιού σας  

Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτυ σε όλους τους χώρους μας ανάλογα με τις απαιτήσεις των γονέων, το φύλο – ηλικία, τον αριθμό καλεσμένων του εορταζόμενου, τις θεματικές ενότητες που ζητάνε τα παιδιά για να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό και αξέχαστο πάρτυ, για στιγμές που θα τις θυμούνται για πάντα μικροί και μεγάλοι.

separator

Παιδαγωγικά Προγράμματα  

Ο χώρος μας χαρακτηρίζεται για τα παιδαγωγικά προγράμματα και ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια, πρωτοτυπία στην αρχιτεκτονική, εμπνευσμένο από παιδαγωγό με σύγχρονες αντιλήψεις και άξιες. Το ειδικά και άρτια εκπαιδευμένο παιδαγωγικό προσωπικό λειτουργεί ως αρωγός με γνώμονα πρώτα την ασφάλεια για άριστο και πολύπλευρο αποτέλεσμα.

separator

Η Αγάπη μας για τα Παιδιά  

Η αγάπη όμως που έχουμε για τα παιδιά σας είναι το πρωταρχικό που θα νιώσουν όταν θα επισκεφθείτε τον πολυχώρο fundom…διότι πιστεύουμε ότι το μέλλον είναι τα παιδιά μας και τίποτα δεν πρέπει να το αφήσουμε στην τύχη του. Η «δουλειά» του κάθε παιδιού είναι το παιχνίδι, όπου θα πρέπει μέσα από αυτό να μαθαίνει, να αποκτά παιδεία, άξιες, να εκτονώνεται, να χαίρεται…αρχή μας είναι ότι ένα ευτυχισμένο παιδί γίνεται ένας ισορροπημένος και δημιουργικός ενήλικας.

to top button